Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Οι Παραμυθοκόρες στο 1ο Φεστιβάλ ΠαραμυθιούΟι Παραμυθοκόρες συμμετέχουμε στο 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος (Σπ. Πάτση & Μαραθωνομάχων 8, Βοτανικός) με 4 παραστάσεις, δύο για ενήλικες και δύο για παιδιά. 

Παραστάσεις για ενήλικεςΤετάρτη 10 Ιουνίου, 21.00
«Και η Σεχραζάτ άρχισε να λέει….» Παραμυθοκόρες
Όταν το σπαθί του δήμιου καραδοκεί, τα λόγια είναι η μόνη σωτηρία. Γιατί τα παραμύθια είναι πάντα ζήτημα ζωής και θανάτου! Μια παράσταση αφήγησης που με λόγο και μουσική ταξιδεύει τους ακροατές στα μονοπάτια της Ανατολής.

Τετάρτη 24 Ιουνίου, 21.30
«Αν έχεις τύχη διάβαινε…» Παραμυθοκόρες
Μια παράσταση αφήγησης με παραμύθια για εκείνους που έψαξαν απεγνωσμένα για την τύχη τους, για κείνους που την έφτιαξαν μόνοι τους και για άλλους που έβλεπαν μόνο την καλή πλευρά της ζωής.

Παραστάσεις για παιδιά

Πέμπτη 11 Ιουνίου, 18.30
«Kamishibai: Παραμύθι στρογγυλό σα το ρεβίθι» Παραμυθοκόρες
Στη μικρή ξύλινη σκηνή του kamishibai (Θέατρο από Χαρτί), ξεδιπλώνονται παραμύθια και ιστορίες από όλο τον κόσμο καθώς εικόνες ζωγραφισμένες στο χέρι διαδέχονται η μία την άλλη.

Κυριακή 5 Ιουλίου, 12.00
«Μη φωνάζεις! Δε σε φοβάται κανείς!» Παραμυθοκόρες
Τρομεροί δράκοι, μοχθηρά τέρατα, κακοί λύκοι. Και όμως υπάρχουν κάποιοι που ξεπερνούν το φόβο τους και τολμούν να τα βάλουν μαζί τους. Μια παράσταση αφήγησης με λαϊκά παραμύθια που αγγίζει το θέμα του εκφοβισμού (bullying).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου