Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Λέσχη Αφήγησης "Λες;": Τρέλα!


Οι εποχές που ζούμε είναι τρελές, ο καιρός επίσης κάνει τρέλες και έτσι είπαμε να μπούμε και εμείς στο κλίμα των καιρών για να μην τρελαθούμε τελείως.

Οι Παραμυθοκόρες σας καλούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 20.00 στο θεατράκι του Κεραμεικού, στο τέρμα της οδού Μελιδώνη στο Θησείο για να πούμε και να ακούσουμε παραμύθια και ιστορίες, ποιήματα αλλά κυρίως προσωπικές εμπειρίες για την τρέλα. Για την τρέλα που δεν πάει στα βουνά, για τον τρελό παπά που σας βάφτισε αλλά και για την αλήθεια που μαθαίνεις από μικρό και από τρελό.
Γιατί όπως λέει και ο Shakespeare "Αν και αυτό είναι τρέλα, υπάρχει μια μέθοδος σε αυτήν". Θυμίζω όμως και τα λόγια του μεγάλου σοφού Ovelix "Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι".

Οι συναντήσεις της Λέσχης Αφήγησης γίνονται μια φορά το μήνα. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους κάθονται όλοι μαζί, μοιράζονται ιστορίες, παίζουν αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια και γίνονται μια παρέα.

Η είσοδος στη Λέσχη Αφήγησης «Λες;» είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι μιαν ιστορία. Πάρτε, λοιπόν, τους φίλους ή όσους ξέρετε ότι αγαπούν τις ιστορίες και τα παραμύθια και ελάτε να περάσουμε μιαν όμορφη βραδιά.

Πότε: Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 20.00
Πού: Στο θεατράκι του Κεραμεικού, στο τέρμα της οδού Μελιδώνη, κοντά στο σταθμό του Θησείου.
Πληροφορίες: info@paramythokores.gr

Βασιλεία Βαξεβάνη    6977992693
Αντωνία Βέλλιου      6948830034
Ιφιγένεια Κακριδώνη  6946575858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου