Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Λέσχη Αφήγησης “Λες;”: Τζόγος


Οι Παραμυθοκόρες σας καλούν στην Τετάρτη 20/2 και ώρα 18.00 στο Εργαστήρι Παιδικής Ηλικίας (Ιωάννου Φιλήμονος 3, πίσω απο την Αμερικάνικη πρεσβεία, μετρό Μέγαρο Μουσικής ή Αμπελόκηποι. Προσοχή!!! Η Ιωάννου Φιλήμονος είναι ένας μικρός δρόμος, κάθετος στην Τιμολέοντος Φιλήμονος)

Για το Φεβρουάριο η Λέσχη Αφήγησης "Λες;" θα έχει λίγο από τον αέρα μιας λέσχη χαρτοπαικτικής. Και αυτό γιατί φέρνουμε μαζί μας ιστορίες, παραμύθια ακόμα και βιωματικές ιστορίες με τυχερα παιχνίδια. Τζογαδόροι που ρισκάρουν ακόμα και τη ζωή τους σε παιχνίδια με το Θάνατο αλλά καμιά φορά ξεγελούν και τον ίδιο το Διάβολο. Αν νιώθετε ότι έχετε ρέντα, τί λέτε για μια παρτίδα; 

Οι συναντήσεις της Λέσχης Αφήγησης γίνονται μια φορά το μήνα. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους κάθονται όλοι μαζί, μοιράζονται ιστορίες, παίζουν αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια και γίνονται μια παρέα.

Η είσοδος στη Λέσχη Αφήγησης «Λες;» είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι μιαν ιστορία. Πάρτε, λοιπόν, τους φίλους ή όσους ξέρετε ότι αγαπούν τις ιστορίες και τα παραμύθια και ελάτε να περάσουμε μιαν όμορφη βραδιά.

Πότε: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 18.00
Πού: (Ιωάννου Φιλήμονος 3, πίσω απο την Αμερικάνικη πρεσβεία, μετρό Μέγαρο Μουσικής ή Αμπελόκηποι. Προσοχή!!! Η Ιωάννου Φιλήμονος είναι ένας μικρός δρόμος, κάθετος στην Τιμολέοντος Φιλήμονος)
Πληροφορίες: info@paramythokores.gr

Βασιλεία Βαξεβάνη    6977992693
Αντωνία Βέλλιου        6948830034
Ιφιγένεια Κακριδώνη  6946575858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου