Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Λέσχη Αφήγησης «Λες;»: Καλικάτζαροι και ξωτικά



Το Δεκέμβρη η Λέσχη Αφήγησης «Λες;» μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Συντροφιά θα μας κάνουν οι πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, τα ξωτικά και οι καλικάτζαροι, οι μυλωνάδες και ξωθιές, τα παγανά και οι γριές. Ελάτε να μοιραστούμε ιστορίες, θρύλους και παραμύθια από όλο τον κόσμο. 

Οι Παραμυθοκόρες σας καλούν τη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 6 - 9 το απόγευμα στο «Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας» (Ιωάννου Φιλήμωνος 3, πίσω από την Αμερικάνικη πρεσβεία, μετρό Μέγαρο Μουσικής ή Αμπελόκηποι). Προσοχή!!! Η Ιωάννου Φιλήμωνος είναι ένας μικρός δρόμος, κάθετος στην Τιμολέοντος Φιλήμονος.

Οι συναντήσεις της Λέσχης Αφήγησης γίνονται μια φορά το μήνα. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους κάθονται όλοι μαζί, μοιράζονται ιστορίες, παίζουν αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια και γίνονται μια παρέα.

Η είσοδος στη Λέσχη Αφήγησης «Λες;» είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι μιαν ιστορία. Πάρτε, λοιπόν, τους φίλους ή όσους ξέρετε ότι αγαπούν τις ιστορίες και τα παραμύθια και ελάτε να περάσουμε μιαν όμορφη βραδιά. 

Πληροφορίες

info@paramythokores.gr

Βασιλεία Βαξεβάνη    6977992693
Αντωνία Βέλλιου        6948830034
Ιφιγένεια Κακριδώνη  6946575858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου